Писмо до Дядо Коледа

by - декември 08, 2013

Измина доста време от последната ми публикация, но така се случи.  Сега обаче съм заредена с много сили и  енергия, и имам повече от всякога желание за снимки. Естествено,  най- много обичам да снимам моето единствено и най-вярно моделче, което този  път се постара да напише писмото до Дядо Коледа пред камерата и си пожела скромно само два подаръка.








You May Also Like

14 коментара

  1. Много е сладък и пораснал! Дано Дядо Коледа сбъдне коледните ви мечти! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ех, ама той вече е господин, Пете... Колко е пораснал наистина. :) Да ти е жив и здрав, а за другото Дядо Коледа ще се погрижи. :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Петя, сигурна съм, че Дядо Коледа ще изпълни желанията!
    Прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  4. На такъв сладур два подаръка са му малко:)! Да ти е живо и здраво момченцето, Петя!
    Хубава седмица! Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  5. О, Пети, колко е пораснало момченцето ти! Писмото добре го написахте, а планувахте ли сладки за Дядо Коледа? А за Рудолф? :)
    Моята племенница от сега ми е поръчала за Дядо Коледа, тъй като ще празнуваме у дома. А за Рудолф още се чуди какво да бъде...

    Пожелавам ви прекрасен декември, с много емоции!
    Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бети, със сигурност ще му направим някакви курабийки да го почерпим, но ще му ги оставим под елхата, защото тази година искал Дядо Коледа да му остави подаръка през нощта, причината - не искал да му пее песничка или пък да му казва стихотворение . Отрано ме е предупредил :)

      Прегръдки!

      Изтриване
  6. На този чуден малък мъж пожелавам да се сбъднат желанията и дядо Коледа да бъде много щедър към него. А на теб, Пете, щастието си намерила, желая ти да го държиш винаги в ръцете си и по-честинко ако може да наминаваш насам и да ни радваш с хубавите си снимки. Хубава седмица

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви, момичета! Както винаги сте много мили!
    Имам доста идеи свързани с Коледа и моя мъник, дано да имам възможност да ги осъществя и покажа. Дядо Коледа вече му е приготвил подаръците, надявам се да запечатам и щастливата физиономийка.
    Бих искала да се развихря и в кухнята, но там вече съвсем съм загубила тренинг и установих, че нямам абсолютно никакви пропсове, така че май ще се наслаждавам на вашите прекрасни предложения!
    Хубав ден и прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  8. Страхотен е,Петя!Пожелавам ви щастливи празници !Тази година определено е много специална и със сигурност запомняща се за трима ви!Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Роси! Весели празници и на вас! Прегръдки!

      Изтриване
  9. Много сладък модел си имаш Петя :)
    А щом се е постарал и писмо до Дядо Коледа да напише ... подаръци ще има :)
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване