Моята една годинка в блогърстването

by - ноември 08, 2012

Точно преди една година, силно ентусиазирана започнах воденето на моя блог. Много бързо  обаче ентусиазма ми се изпари и нещата започнаха да зациклят. Всъщност, истинската причина да го започна беше страстта ми към фотографията. Да, обичам да снимам, както  сигурно много от вас. Фотографията ме зарежда с много положителна енергия и ме разтоварва. Лошото е,  че отнема страшно много време, а аз не разполагам с такова.   Това е и една от причините в последно време да се оттегля настрани, освен че водя диетичен режим на хранене,  който не ми позволява да се развихря в кухнята,  както бих желала.

Преди време имах една идея за отбелязването на годинката, но нейното осъществяване се оказа непосилно, отново поради липса на време. Надявам се някой ден  да имам възможността да я реализирам. Щях да приготвям нещо специално за повода, също не успях. Всъщност, имам още много необработени кадри, които спокойно си отлежават, но нали исках да е нещо по-специално.

Сега като прочете за липсата на време ще кажете, че при добро желание винаги се намира, така е, но когато човек носи няколко дини под една мишница, накрая все едната ще изпусне.

Бях се зачудила дали изобщо има смисъл да си плащам домейна, след като  съм неактивна  тук,  но съдбата се намеси. Без да искам сигурно съм си направила абонамент и паричките просто си бяха изтеглени от картата ми. Така, че мили мои читатели / посетители, Buonomamma.com ще е в интернет пространството още дълго време, надявам се.  

И въпреки,  че не обичам да пиша,  реших все пак да драсна два три реда за всички тези от вас, които продължават да ме посещават, коментират, споделят и се превърнаха в новите ми виртуални приятели!  Благодаря ви от сърце! 

Реших и да направя някаква промяна в блога. Вече си имам емайл адрес, на който  ако по някаква причина някой желае да се свърже с мен може да го направи на buonomamma@abv.bg  .

И тъй като днес е Архангеловден, пожелавам много здраве, късмет и успехи на всички празнуващи!



You May Also Like

17 коментара

  1. Честита една годинка на блога!
    Пожелавам ти много здраве, вдъхновение и повече време за любимите хобита!
    Напълно те разбирам, кулинарията и фотографията са доста времеотнемащи занимания. Всъщност по-малко време ми отнема да приготвя ястието, отколкото да го аранжирам, снимам, обработя и кача снимките. Обаче, такава обсебваща мания е! На периоди имам такива моменти, когато липсата на време, нервното ежедневие ме кара да изоставя всичко, но винаги се връщам, защото така е с любимите неща, връщаш се при тях :)
    Сърдечен поздрав и прекрасна есен!

    ОтговорИзтриване
  2. Честита една годинка, Петя! Радвам се, че през цялото това време си споделяла всичко онова, което те вълнува и те кара да се чувстваш добре. Продължавай да го правиш, тъй като има за какво - ползите за теб и за нас като читатели са големи! Пожелавам ти много възможности за реализиране на всяка една твоя идея! Сърдечни поздрави и усмихнат ден! :))

    ОтговорИзтриване
  3. Честита ти годинка,Петя!Съдбата е водеща през целия ни жизнен път,та тя ме доведе при теб:))).Радвам се на нашето ,та дори и виртуално приятелство и ти желая много здраве,щастие и ползотворни начинания.А що се отнася до липсата на време,за да поддържаш блога:не се тормози-когато имаш такова публикувай отлежалите идеи.Не е важно количеството,а качеството.....,а при теб е крещящо:)))Прегръдки!

    ОтговорИзтриване
  4. Скъпа Пете, честита първа годинка и аз лично много се надявам на още много, много такива да ни радваш с красивите си снимки и идеи! Трябва да призная, че ти си една от най - вдъхновяващите блогърки, които познавам макар и виртуално и умирам за красивите ти фотографии! И аз като теб създадох моя блог от любов към фотографията, дори кулинарния ми интерес се появи благодарение на нея и много добре те разбирам! А за дините ,.. Оххх аз май започнах да изпускам, но други дини :))) Наистина изисква време и на мен също ми коства усилие, а понякога и липсата на вдъхновение е много неприятна, но много се надявам дори да е рядко да се радваме на твоите творения!
    Прегръдка и хубав празник!

    ОтговорИзтриване
  5. Скъпа Петя, честита годинка на блога!
    И както казват "Господ си знае работата " :)
    Радвам се, че ще се наслаждавам на твоето вкусно
    и красиво местенце!
    Прегръдка и хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  6. Честито и от мен ,Петя ! Още много по годинка ! Снимките ти са чудесни !
    С прегръдка и пожелание за хубава вечер !

    ОтговорИзтриване
  7. Честита годинка на блога,Петя!
    Поздравявам те за красотата ,която твориш!
    Нека намираш сили и енергия, за да продължаваш да ни радваш и вдъхновяваш!
    Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  8. Годинка, супер, о минава времето!
    На мен малко ми липсваш, но времето е важно и ценно и то си е твое! Чакам те на хоризонта малко по-често! Прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ви мили момичета! За отделеното време, за хубавите думи, за подкрепата, за това че ви има! Прегръщам ви!

    ОтговорИзтриване
  10. Петя,честита ти годинка,мила!
    Много откровен пост,хареса ми,но то на мен тук винаги ми е харесвало и е едно от местата,на които наистина оплаквам око естетически!И понеже кулинарната фотография ти се отдава наистина прекрасно се надявам да намираш време и за това занимание!Замисляла съм се,ако служебниме ми ангажименти претърпят такава промяна,че не ми остане време за блогване дали ще ми липсва и отговорът е-да.Надявам се и при теб да е така и отвреме на време да ни навестяваш за разнообразие.А че бързо ти е спаднал ентусиазма-и моя се губи на моменти,това са нормални неща.
    С пожелание за уютни есенно-зимни дни и вечери!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Пете,
    от мен също едно честито и макар в момента да си хвърлила точно тази диня, никой не е казал, че няма да я вдигнеш някой ден;) И да хвърлиш друга;)))
    Аз лично се надявам да го направиш, тъй като много, много харесвам снимките ти, а оттам и всичко, вложено зад тях;)
    прегръдка!

    ОтговорИзтриване
  12. Честито годинка на твоето красиво интернет местенце Петя!
    И аз като всички останали харесвам много твоите фотографии и се вдъхновявам от таланта ти, затова се радвам че Buonomamma.com ще е в интернет пространството още дълго време!
    Това е едно успокоение все пак, макар и рядко да намираш време за публикации!
    Най-искренни пожелания за здраве и за теб и за любимите ти същества!

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря, момичета! Направо ме просълзихте, честно! Толкова хубави думи на едно място, трогната съм от тях! Прегръщам ви!

    ОтговорИзтриване
  14. Честита годинка на блога! Пожелавам още дълги годинки да е в нет пространството. Дори и да нямаш време за блога, много хора с желание отделят от времето си да го прочетат. Защото е изпълнен с много красиви снимки и вкусни рецепти! Наистина прекрасен блог! Не е задължително да публикуваш, важното е, че си създала нещо, изключително красиво! Поздравявам те и ти пожелавам много успехи!

    ОтговорИзтриване
  15. Петя,твоят блог е един от любимите ми-красиви снимки,вкусни рецепти...Пожелавам ти още много здраве и вдъхновение!Макар и рядко,но не го забравяй това хубаво кътче!
    Приятен ден!

    ОтговорИзтриване
  16. Честита блогогодинка! Много хубави фотографии и споделени мигове и занапред!

    ОтговорИзтриване
  17. Благодаря на всички, че наминахте! Вие сте вдъхновение!

    ОтговорИзтриване