Филийка хляб с хляб

by - декември 10, 2011

Със сигурност и вашите деца понякога не искат да ядат това, което сте приготвили. И със сигурност обичат хляб, поне повечето . Е, моето не се различава от вашите. Понякога просто иска да яде само хляб, и не прави опит да опита друго.  Със следващите снимки,  нагледно ви показвам, какъв сандвич си направи сам,  от който отхапваше с такава наслада  сякаш имаше най-вкусните деликатеси върху него. 

Но, не, нямаше нищо друго, освен хляб върху филийка хляб.

Естествено, когато го направи, нямах възможност веднага да снимам, но няколко дена по-късно реших да повторя неговата идея и да ви усмихна. Първоначално бях замислила да го кръстя "Сандвича на бедняка", но тъй като това не е точно сандвич,  просто нарекох "Филийка хляб с хляб".






Надявам се, че успях да ви усмихна и същевременно да ви  подсетя за хората, които  в този момент за жалост,  може би нямат и този сандвич. Празниците наближават и ако имате добро сърце, подайте една филийка хляб на нуждаещият се до вас.

You May Also Like

6 коментара

  1. Хахаха! Моят син е същият, но на това му казвам" хляб със зъби")

    ОтговорИзтриване
  2. Петя :)) Аз в момента се боря с две такива, ядящи в най-добрия случай хляб, понякога и на това се радвам :)) Страхотни снимки както винаги!
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  3. Траянче, интересно звучи хляб с зъби.

    Ева, както очаквах, доста сме на хляб и вода:)) Дано им мине този период скоро!

    ОтговорИзтриване
  4. Да, добре познато ми е това и на мен! Усмихна ме с този сандвич:)

    ОтговорИзтриване
  5. Сладурче :)
    Много хубаво го е замислил!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване