Да подарим на Снежанка по-добър живот

by - ноември 19, 2011

Днес ще ви разкажа за едно детенце, което се нуждае от нашата помощ. 

Казва се Снежанка и научих съвсем случайно за нея от една приятелка - Симона, която беше гласувала за нея в конкурс  на мобилен оператор за сбъдване на мечта.  

Тя е едно  лъчезарно и добро дете, което не успя да спечели наградата, но продължава да се бори, защото просто има нужда.  Тя е с диагнози: Детска Церебрална Парализа-Спастична квадри пареза-тежка степен на пареза, Хидроцефалия, Нистагмус и Истрабизъм, Епилепсия.

 
По-късно, благодарение на борбената си майка и различни медии, малко по-малко започва събирането на пари, но до момента, така и не са събрани.  Сега е моментът обаче,  с благотворителен концерт на много наши родни звезди, това да се осъществи. Разбира се, с нашата подкрепа. Затова ви призовавам, ако желаете да помогнете на това красиво момиченце, да посетите  БЛАГОТВОРИТЕЛНИЯ КОНЦЕРТ НА СНЕЖАНКА, който ще се проведе на 30 ноември в зала 3 на НДК от 19 ч. Билети може да закупите от нейната майка, като се свържете на тел: 0899 29 27 63.

И ако сте като мен, че нямате възможност  да посетите концерта, то тогава изпратете   
СМС с текст ''DMS SNEJANKA'' на номер 17777, 1.20 лв вкл. ДДС, за трите мобилни оператора.

Аз го направих, направете го и вие, ЗА ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ НА СНЕЖАНКА! 





You May Also Like

2 коментара

  1. Пете, възхищавам се на хора като теб, които не остават безпричастни и не подминават с безразличие поредното съобщение за детенце, което се нуждае от помощ. Не мога да присъствам на концерта, но пратих СМС. Призовавам всички да го направят! Дано бързо да се събере необходимата сума за това слънчице!

    ОтговорИзтриване
  2. Яна, благодаря ти за СМС! Ти си човек с голямо сърце!

    ОтговорИзтриване